Menu Sluiten

Pakketten ontvangen

Pakketje gemist? Maar liefst 40% van de ontvangers is niet thuis als het pakket bezorgd wordt. Bovendien vinden steeds meer mensen het vervelend pakketten aan te nemen voor de buren of af te moeten halen. En dat probleem groeit. Intussen rijden al dagelijks 13 pakketbussen door elke straat. De wijk slibt steeds verder dicht.

Met behulp van het netwerk van ViaTim bieden we simpele diensten aan vanuit de wijk, voor de wijk. We doen inmiddels heel veel meer als ViaTim/DHL buurtpunt in Dronten. Want nu we toch bezig zijn, gaan we elke dag door met het leven nog net iets leuker en makkelijker te maken.

Buurtservice Dronten is een ViaTim buurtpunt waar je in ieder geval elke werkdag tussen 16:00 en 21:00u je DHL-pakje kunt ophalen, verzenden of retourneren. Komen andere tijden of dagen je beter uit? Laat het ons weten, we zijn flexibel genoeg om je graag terwille te zijn. Geen tijd om weg te gaan? wij halen pakjes graag bij je op of bezorgen ze bij je thuis, ook in de avonduren.

Pakketten verzenden en ontvangen is niet het enige dat we doen. Kijk op onze tarievenpagina en huurpagina om te zien wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.